iQ Fuel satsar på E-sport tillsammans med Counter-Strike legendaren Tommy ”Potti” Ingemarsson.

iQ fuel blir ny partner till Svenska Elitserien E-Sport med start säsongen 2021. Dessutom har iQ fuel signerat med Tommy ”Potti” Ingemarsson, E-sport-legendar och mångfaldig mästare i Counter-Strike. Tommy kommer tillsammans med iQ fuel att ta fram drycker som är speciellt framtagna för E-sporten och gamers.

– Det känns väldigt roligt att iQ fuel kliver in som partner och aktivt stöttar Svenska Elitserien i CS:GO. iQ fuel levererar produkter som vi gillar och nu ser vi fram emot ett spännande och givande samarbete, säger Tommy ”Potti” Ingemarsson. Med laget Ninjas in Pyjamas (NiP) dominerade han Counter-Strike-turneringarna i början av 2000-talet, och idag har NiP blivit ett av de största E-sport-bolagen.

iQ fuel blir ny partner till Svenska Elitserien i CS:GO. iQ Fuel kommer att förse Svenska Elitserien med nästa generations produkter inom sport och hälsa. Produkterna är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten samt fria från koffein, taurin och socker. iQ fuel kommer att tillhandahålla två produkter, en vitaminberikad fokusdryck och en vitaminberikad vätskeersättning fylld med elektrolyter.

– För att sammanfatta våra produkter så är iQ fuel en funktionell sportdryck och inte en energidryck. Att förbjuda saker för ungdomar fungerar inte som vi ser det, kan vi då erbjuda ett alternativ som de faktiskt kan dricka så kan vi ändra beteendet hos slutkonsumenterna. Vi öppnar en ny lucka på marknaden och är extremt taggade för vårt samarbete med Svenska Elitserien E-sport. Vi ser fram emot att få leverera bra seriösa produkter samt sprida glädje och positiv energi till alla, säger Thomas Johansson, grundare av iQ fuel.

iQ fuel välkomnar E-sport legendaren Tommy ”Potti” Ingemarsson till Team iQ fuel, tillsammans kommer de att lansera drycker speciellt framtagna för E-sporten och gamers.

– Satsningen på E-sport som iQ fuel nu inlett tillsammans med mig och Svenska Elitserien i CS:GO är unik. Möjligheten för oss och communityn att vara med och ta fram speciella drycker inriktade mot gamers känns extra rolig och det ska bli spännande att arbeta tillsammans med dem i deras satsning på E-sporten, säger Tommy.

iQ fuel lanserades i början av år 2020 och har sedan dess etablerat sig som ett nytt alternativ på marknaden. Idag är iQ fuel bland annat officiella leverantörer av sportdryck till Svenska Ishockeyförbundet, Tre Kronor, Padelförbundet, Svensk Innebandy och landslagen samt till HockeyAllsvenskan och nu även Elitserien i E-sport.

– Vi hade svårt att hitta seriösa produkter som faktiskt har en funktion mer än den energi du får från syntetiskt koffein. iQ fuel är ett svenskt bolag med fokus på att ta fram nästa generationens produkter inom sport och hälsa. Vi tar nu ett stort steg in i E-sports världen och är extremt stolta att få in Tommy till iQ fuel. Vi kommer tillsammans lansera drycker som är speciellt framtagna och anpassade för gamers. E-sporten växer för varje dag som går och är en sport som kräver ett enormt fokus där man måste få i sig rätt saker för att kunna prestera på topp under en längre period. Med Tommys erfarenhet av branschen både som flerfaldig världsmästare och entreprenör vet vi vad som krävs för att ta fram produkter som faktiskt hjälper dig på riktigt inom E-sporten, säger Thomas Johansson, iQ fuel.

Pressansvarig Elitserien i Esport atle@secsgo.se

Pressansvarig iQ fuel AB nadine@iqfuel.se

iQ-Fuel - Leverantör till Svensk innebandy - Sportdryck - Vätskeersättning

Svensk Innebandy

iQ Fuel blir ny officiell leverantör av sportdrycker till Svensk Innebandy. Avtalet är tänkt att gynna hela innebandysverige.

– Det känns helt rätt att associera sig med ett företag som erbjuder en sportdryck som fungerar för den unga målgruppen, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson.

Det svenska företaget iQ Fuel har utmärkt sig genom att erbjuda en vegansk produkt fri från koffein, taurin och socker – som gör att det inte krävs några åldersgränser. Den populära sportdrycken produceras, tappas och lagerhålls i Sverige.

– Svensk innebandy består av tusentals barn och ungdomar. Därför känns det helt rätt att associera sig med ett företag som erbjuder en sportdryck som fungerar för den unga målgruppen, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson.

Avtalet sträcker sig till 31/12 2021, och iQ Fuel blir samtidigt huvudpartner till Allsvenskan, distriktslags-SM för 16-åringar och Innebandyfesten (JSM-slutspelet).

– En viktig del av vårt arbete är att avtal vi ingår med en ny partner ska ge möjligheter och gynna hela innebandysverige; distrikt, föreningar och lag. Det kommer att finnas en intäktsmöjlighet för dem om innebandyn tillsammans visar sin lojalitet gentemot iQ Fuel, säger Stefan Jonasson.

iQ Fuel har gjort stora satsningar för att nå ut till idrottssverige, och VD:n och grundaren Thomas Johansson ser fram emot arbetet med Svensk Innebandy.

– För att sammanfatta vår produkt så är iQ Fuel en funktionell sportdryck och inte en energidryck. Att förbjuda saker för ungdomar fungerar inte som vi ser det. Kan vi då erbjuda ett alternativ som de faktiskt kan dricka så kan vi ändra beteendet hos slutkonsumenterna, säger han och fortsätter:

– Vi är extremt taggade på vårt samarbete med Svensk Innebandy och som huvudpartner till Allsvenskan, distriktslags-SM och Innebandyfesten. Innebandy är en folklig sport och dessutom Sveriges största inomhussport sett till antal utövare. Vi ser fram emot att få sprida glädje och positiv energi till alla, säger han.

https://www.innebandy.se/

iQ-Fuel - Leverantör till Hockeyallsvenskan - Sportdryck - Vätskeersättning

Hockeyallsvenskan

iQ fuel är från och med säsongen 2020-2021 ny officiell partner till HockeyAllsvenskan.

Förutom dryck och utrustning till spelare och ledare kommer iQ fuel och HockeyAllsvenskan tillsammans arbeta med marknadsföringen av både ligan och klubbarna genom gemensamma satsningar på content, tävlingar och att låta supportrarna både synas men också få en än bättre inblick i klubbarnas vardag.

– Det känns fantastiskt att HockeyAllsvenskan fortsätter att vara attraktiv för partners. iQ fuel har verkligen visat att dom tror på oss och våra klubbar och delar vår vision om att verka för supportrarna och att vara den mest omtyckta ligan. Jag är övertygad om att vi kommer göra strålande saker tillsammans under flera säsonger framöver, säger Gabriel Monidelle, kommersiell chef på HockeyAllsvenskan.

iQ fuel är ett svenskt bolag med fokus på att ta fram nästa generationens produkter inom sport och hälsa. Produkterna är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten för att optimera upptaget av innehåll på bästa sätt. Dessutom är produkterna fria från koffein, taurin och socker, och därmed utan åldersgräns.

iQ fuel har tagit fram två produkter: en vitaminberikad fokusdryck som ger dig rätt energi och optimerar ditt mentala fokus, samt en vitaminberikad vätskeersättning fylld med elektrolyter.

– Vi är otroligt glada att vi fått förtroendet att inleda ett långsiktigt samarbete med HockeyAllsvenskan. Detta ligger helt rätt i linje med vår satsning på marknaden då vi bland annat har två NHL-spelare med egna editions. Dels Nicklas Bäckström som är en av väldens bästa hockeyspelare, dels Jesper Bratt som är en kille som gick från HockeyAllsvenskan rakt in i NHL. Bratts resa visar att HockeyAllsvenskans kvalité är extremt hög. Vi längtar tills säsongen drar igång där vi kan stötta alla lagen och försöka ge fansen en attraktivare upplevelse, säger Thomas Johansson, VD och grundare för iQ fuel.

https://www.hockeyallsvenskan.se/

iQ-Fuel - Leverantör till Svenska Padelförbundet - Sportdryck - Vätskeersättning

Svenska Padelförbudet

Vi vill presentera iQ fuel som är vår officiella samarbetspartner för funktionella sportdrycker.

– iQ fuel är ett svenskt bolag med fokus på att ta fram nästa generationens produkter inom sport och hälsa. Deras produkter är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten för att optimera upptaget av innehåll på bästa sätt. Dessutom är deras produkter fria från koffein, taurin och socker. Vilket gör att även detta är ett perfekt alternativ för alla sportande ungdomar. De har tagit fram två produkter en vitaminberikad fokusdryck som ger dig rätt energi och optimerar ditt mentala fokus. Den andra en vitaminberikad vätskeersättning fylld med elektrolyter.

Tillsammans med iQ fuel ger vi padelföreningar och hallägarna möjlighet att öka sina intäkter. Dessutom kommer iQ fuel donera 1 kr per såld burk till Padellyftet – Svenska Padelförbundets barn- och ungdomssatsning.

– iQ fuel FOCUS är nästa generations funktionella dryck som gör att du blir mentalt fokuserad utan koffein och taurin som dessutom är sockerfri. FOCUS är framtagen för elitidrottare på högsta nivå men passar även i samband med alla fysiska aktiviteter eller när du känner att ditt fokus sviker. Idag lever vi i en stressig miljö i vår moderna värld med allt från smartphones till dataskärmar och intag av kost genom halvfabrikat samtidigt som tempot ökar och allt går snabbare. iQ fuel fyller på dina depåer och ökar ditt mentala fokus under en längre tid. Focus innehåller B vitaminer, D vitamin, C vitamin, ginseng, rosenrot, karnitin, kolin, teanin . Med en unik sammansättning är iQ fuel FOCUS det självklara valet när du vill bli fokuserad.

– iQ fuel HYDRATE är nästa generations vätskeersättning som ger dig rätt återhämning med elektrolyter, vitaminer och salter. HYDRATE är framtagen för elitidrottare på högsta nivå men passar när du är uttorkad eller utsatt din kropp för fysiska aktiviteter. Passar även när du vistas i hetta och sol när du svettas mycket. HYDRATE innehåller vitaminer, mineraler och salter så du på ett bra sätt återhämtar kroppens förlust av salter, mineraler. HYDRATE är det självklara valet när du behöver återställa vätskebalansen i din kropp.

– Det känns extra bra att kunna erbjuda denna möjlighet när det är fokus på en riktigt bra och nyttig produkt såväl för vuxna som ungdomar. Var med och stötta barn och ungdomssatsningen i det här trepartssamarbete så utvecklar vi svensk padel tillsammans.

https://svenskpadel.se/

iQ-Fuel - Leverantör till Svenska Ishockeyförbundet - Sportdryck - Vätskeersättning

Svenska ishockeyförbundet

IQ Fuel blir ny partner till Svenska Ishockeyförbundet och landslagen med start säsongen 2020/2021. Avtalet är tvåårigt och sträcker sig över säsongen 2021/2022.

– Det känns väldigt roligt att IQ Fuel kliver in som partner och en partner som aktivt vill stötta och bidra till att utveckla svensk ishockey. IQ Fuel levererar produkter som vi gillar och nu ser vi fram emot ett spännande och givande samarbete, säger Daniel Ivarsson, Försäljnings-och sponsringsansvarig, Svenska Ishockeyförbundet IQ Fuel blir ny partner till Svenska Ishockeyförbundet och landslagen. IQ Fuel kommer att förse landslagen med nästa generations produkter inom sport och hälsa. Produkterna är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten och fria från koffein, taurin och socker. IQ Fuel kommer att tillhandahålla två produkter, en vitaminberikad fokusdryck och en vitaminberikad vätskeersättning fylld med elektrolyter. – För att sammanfatta vår produkt så är IQ Fuel en funktionell sportdryck och inte en energidryck. Att förbjuda saker för ungdomar fungerar inte som vi ser det, kan vi då erbjuda ett alternativ som de faktiskt kan dricka så kan vi ändra beteendet hos slutkonsumenterna. Vi öppnar en ny lucka på marknaden och är extremt taggade för vårt samarbete med Svenska Ishockeyförbundet och landslagen. Vi ser fram emot att få sprida glädje och positiv energi till alla, säger Thomas Johansson, VD och grundare för IQ Fuel.

https://www.swehockey.se/

Våra samarbetspartners