Svensk Innebandy

iQ Fuel blir ny officiell leverantör av sportdrycker till Svensk Innebandy. Avtalet är tänkt att gynna hela innebandysverige.

– Det känns helt rätt att associera sig med ett företag som erbjuder en sportdryck som fungerar för den unga målgruppen, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson.

Det svenska företaget iQ Fuel har utmärkt sig genom att erbjuda en vegansk produkt fri från koffein, taurin och socker – som gör att det inte krävs några åldersgränser. Den populära sportdrycken produceras, tappas och lagerhålls i Sverige.

– Svensk innebandy består av tusentals barn och ungdomar. Därför känns det helt rätt att associera sig med ett företag som erbjuder en sportdryck som fungerar för den unga målgruppen, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson.

Avtalet sträcker sig till 31/12 2021, och iQ Fuel blir samtidigt huvudpartner till Allsvenskan, distriktslags-SM för 16-åringar och Innebandyfesten (JSM-slutspelet).

– En viktig del av vårt arbete är att avtal vi ingår med en ny partner ska ge möjligheter och gynna hela innebandysverige; distrikt, föreningar och lag. Det kommer att finnas en intäktsmöjlighet för dem om innebandyn tillsammans visar sin lojalitet gentemot iQ Fuel, säger Stefan Jonasson.

iQ Fuel har gjort stora satsningar för att nå ut till idrottssverige, och VD:n och grundaren Thomas Johansson ser fram emot arbetet med Svensk Innebandy.

– För att sammanfatta vår produkt så är iQ Fuel en funktionell sportdryck och inte en energidryck. Att förbjuda saker för ungdomar fungerar inte som vi ser det. Kan vi då erbjuda ett alternativ som de faktiskt kan dricka så kan vi ändra beteendet hos slutkonsumenterna, säger han och fortsätter:

– Vi är extremt taggade på vårt samarbete med Svensk Innebandy och som huvudpartner till Allsvenskan, distriktslags-SM och Innebandyfesten. Innebandy är en folklig sport och dessutom Sveriges största inomhussport sett till antal utövare. Vi ser fram emot att få sprida glädje och positiv energi till alla, säger han.

https://www.innebandy.se/

Våra samarbetspartners