Hockeyallsvenskan

iQ fuel är från och med säsongen 2020-2021 ny officiell partner till HockeyAllsvenskan.

Förutom dryck och utrustning till spelare och ledare kommer iQ fuel och HockeyAllsvenskan tillsammans arbeta med marknadsföringen av både ligan och klubbarna genom gemensamma satsningar på content, tävlingar och att låta supportrarna både synas men också få en än bättre inblick i klubbarnas vardag.

– Det känns fantastiskt att HockeyAllsvenskan fortsätter att vara attraktiv för partners. iQ fuel har verkligen visat att dom tror på oss och våra klubbar och delar vår vision om att verka för supportrarna och att vara den mest omtyckta ligan. Jag är övertygad om att vi kommer göra strålande saker tillsammans under flera säsonger framöver, säger Gabriel Monidelle, kommersiell chef på HockeyAllsvenskan.

iQ fuel är ett svenskt bolag med fokus på att ta fram nästa generationens produkter inom sport och hälsa. Produkterna är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten för att optimera upptaget av innehåll på bästa sätt. Dessutom är produkterna fria från koffein, taurin och socker, och därmed utan åldersgräns.

iQ fuel har tagit fram två produkter: en vitaminberikad fokusdryck som ger dig rätt energi och optimerar ditt mentala fokus, samt en vitaminberikad vätskeersättning fylld med elektrolyter.

– Vi är otroligt glada att vi fått förtroendet att inleda ett långsiktigt samarbete med HockeyAllsvenskan. Detta ligger helt rätt i linje med vår satsning på marknaden då vi bland annat har två NHL-spelare med egna editions. Dels Nicklas Bäckström som är en av väldens bästa hockeyspelare, dels Jesper Bratt som är en kille som gick från HockeyAllsvenskan rakt in i NHL. Bratts resa visar att HockeyAllsvenskans kvalité är extremt hög. Vi längtar tills säsongen drar igång där vi kan stötta alla lagen och försöka ge fansen en attraktivare upplevelse, säger Thomas Johansson, VD och grundare för iQ fuel.

https://www.hockeyallsvenskan.se/

Våra samarbetspartners